Elkészült a 2019-es éves beszámolónk

2020. 03. 16. | Szabó István

Évről évre bővül az éves beszámolónk – ezt nagyon jó érzés látni! És habár az öröm a miénk, mindezért az Úré a dicsőség. „Uram, örökkön örökké áll a mennyben a te igéd." (Zsolt 119,89)

Beszámolónk elején egy tartalmasabb bemutatkozást találni a lelkészségről, ahol többek között megbízatásunkról, módszereinkről, szervezeti struktúránkról vallunk. Ezt követi a legterjedelmesebb fejezete a kiadványnak, ahol időrendben végigvesszük rendezvényeinket. A főszervezők személyes tapasztalatait igyekeztünk sok-sok képpel kiegészíteni, hogy minél teljesebben bemutathassuk az élményeket. A 2019-es év legnagyobb áldásának az új rendezvényeinket tekinthetjük: FIF Lelkinap, Keresztény Nyári Szabadegyetem, Ifjúsági szervezetek találkozója.A programjainkról szóló fejezet után, bemutatjuk munkatársainkat, támogatóinkat és beszámolunk a pénzügyeinkről is. A kiadvány utolsó részében a jövőbe tekintünk, megfogalmazzuk a célkitűzéseket a 2020-as évre.

Az éves beszámoló online forgatható változatát  ITT lehet elérni.

Legfrissebb hírek

Miklós Erik

1993–2019

Rád emlékezünk: a honlapjaink egykori programozójára, a mindig tettrekész önkéntesre, a zseniális zenészre, a nagyszerű barátra.

Hálásak vagyunk mindenért, amit tettél, kérünk járj közben értünk a Mennyei Atyánál is!